saloniemi Kärttyisä paremmintietäjä.

Väkeviä alkoholijuomia mainostava blogikirjoitus

Tämä on yksityishenkilön blogi.

Helsingin Sanomat tiesi kiertoa, että viski- sana oli ollut liikaa Aluehallintovirasto AVI:lle, sen oman tulkinnan mukaan. Yksityishenkilöitä oli kielletty puhumasta Olutexpo- tapahtumassa myytävistä viskeistä.

Joten: kehotan kaikkia menemään kyseisille messuille, maksamaan pääsylipun ja juomaan viskiä. Paikan päällä on saatavana varmasti ainakin Laphroaig- viskiä joka on savuinen ja turpeinen, erittäin hyvä skottiviski. Sitä mielellään särpii useammankin mukillisen. Se on hyvää, juokaa sitä! Hinta asettunee 7-8 euron tietämille alkoholiannoksesta.

Lisäksi kehotan kaikkia ostamaan Alkosta pullollisen Kolme Leijonaa- viskiä. Se maksaa noin 16 euroa. Leijona on talousviskien aatelia. Se on hyvää, sitä juo mielikseen. Juokaa sitä!

Pyydän myös, että ilmiannatte tämän blogikirjoituksen Aluehallintoviraston kirjaamoon (kirjaamo.etela@avi.fi) että viraston ylijohtaja Anneli Tainalle (anneli.taina@avi.fi) Pyydän myös, että jaatte tätä kirjoitusta ja kirjoitatte omalle blogillenne vastaavan tekstin. Hulluuden täytyy loppua.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

En ole menossa vadelmaveneellä Viroon, mutta suomalaiset osaavat olla liikuttavan idiotteeja.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tämän linkin takaa löytyy tilattavaksi laadukkaita 18 vuotta kypsyneitä skottiviskejä. Suosittelen!

http://www.thewhiskyexchange.com/Age-18.aspx

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Koko homman takana on muuten Anneli Taina. Osoitteeseen https://www.avi.fi/web/avi/palaute voi laittaa palautetta tästä järjettömyydestä.

Näin sivuhuomiona eräs skottilainen viskin valmistaja hieman säikähti uudesta linjauksesta ja näyttää nyt kaikille suomalaisille ei-oota.

https://glenmorangie.com

"Access to this page is restricted due to alcohol laws in your country."

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tilaisuuden järjestäjien pitäisi tehdä valitus hallinto-oikeuteen lain vastaisesta viranomaismenettelystä. He eivät ole syyllistyneet minkään tuotebrändin mainontaan. Ja kenenkään muiden kirjoituksista he eivät voi olla vastuussa.

Käyttäjän tuomasaarni kuva
Tuomas Aarni

Kiitos kirjoituksestasi! Oma viisisenttiseni hyvän asian puolesta, http://tuomasaarni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/177804...

Käyttäjän VesaHytnen kuva
Vesa Hytönen

Olikos se nyt niinkin, että esimerkiksi ravihevosille ei saa antaa nimiä alkoholijuomien merkkien mukaan? Miten sitten menetellään, jos tänne saapuu kilpailemaan jokin ulkomaalainen hevonen, jonka nimi on selvästi jonkin juoman nimi? Saako se kilpailuluvan vai kielletäänkö koko kilpailutapahtuma lainsäädännön vastaisena?

Entä sitten sellaiset nimet, jotka eivät ole suoraan alkoholimerkkejä kuten Kossu ja Jallu mutta kyllä tunnistettavissa lempinimiksi? Entä sitten sellaiset nimet kuin Ryyppy, Tuoppi, Tupla tai vaikka Huurteinen?

Toimituksen poiminnat